De Award

De Award bestaat uit een zogenaamd verbronsd beeldje met een hoogte van 22 cm. Het verbeeldt drie mannen die samen een bal in de hoogte houden. Het beeldje is van de hand van kunstenares Corry Ammerlaan – Van Niekerk. Deze artistiek directeur van Artihove in Bergschenhoek verwoordde haar inspiratie eerder zelf als volgt; "Verdieping in menselijke relaties en situaties boeien mij altijd bijzonder."

Gebundelde Samenwerking

Het beeldje kreeg van haar de naam "Gebundelde Samenwerking" mee. Een bijzonder beeldje dat middels strakke lijnen precies het plaatje schetst waarvoor Wim van Doorn zich in zijn werkzame leven altijd met volle over-tuiging heeft ingezet.

Een beeldje bedoeld voor één persoon of groep van personen die zich aantoonbaar bijzonder hebben ingezet in de geest van Wim van Doorn. Samenwerking op het gebied van fraudebestrijding met als doel schade als gevolg van fraude te voorkomen dan wel te minimaliseren. Samenwerking over grenzen heen die uiteindelijk heeft geleid tot preventieve of repressieve maatregelen en aanpak van criminele groeperingen, nationaal dan wel internationaal actief.